PILS
ARCYMISTRZ KLASYKI
Piwna, jasna barwa i wyraźnie rozpoznawalny aromat czeskiego chmielu, w którym dominują nuty korzenno-ziołowe. W smaku tradycyjnie goryczkowe, dopełnione jednak silnymi nutami słodowymi, powodującymi złagodzenie jego charakteru. Sprawi, że już po pierwszym łyku pomyślisz sobie... Ekstra balans!
PIWO PASTERYZOWANE DOLNEJ FERMENTACJI
Składniki: woda, słód jęczmienny (Pilzneński, Karmelowy), chmiel, drożdże.
Alk. 5%, ekstr. 12% BLG, goryczka 2/6.
Mętność i osad są naturalnymi cechami produktu. Przechowywać w chłodnym i zaciemnionym miejscu.
PSZENICZNE
MISTRZ CHILLOUTU
Barwą przypomina słońce w lekko mglisty, sierpniowy poranek. Po nalaniu zwieńczone zawsze szlachetną, gęstą pianą. W jego zapachu są łagodne nuty świeżego banana i goździków, a w smaku minimalny chmiel i sycące, charakterystyczne odcienie pszenicy, które na finiszu nabierają wyraźnej ostrości.
PIWO PASTERYZOWANE GÓRNEJ FERMENTACJI
Składniki: woda, słód pszeniczny, słód jęczmienny (Pilzneński), chmiel, drożdże.
Alk. 4,5%, ekstr. 12% BLG, goryczka 1/6.
Mętność i osad są naturalnymi cechami produktu. Przechowywać w chłodnym i zaciemnionym miejscu.
PSZENICZNE Z NEKTARYNKĄ
EGZOTYKA NA WYCIĄGNIĘCIE RĘKI
Masz dość miejskiej dżungli, a do urlopu jeszcze sporo czasu?
Chwila wakacyjnego odpoczynku objawi się przy każdym łyku
tej bananowo-nektarynkowej bomby!
PIWO PASTERYZOWANE GÓRNEJ FERMENTACJI
Składniki: woda, słód pszeniczny, słód jęczmienny (Pilzneński), puree nektarynka,
chmiel, drożdże. Alk. 4,5%, ekstr. 12% BLG, goryczka 1/6.
Mętność i osad są naturalnymi cechami produktu. Przechowywać w chłodnym i zaciemnionym miejscu.
KLASYCZNA IPA
NICZYM STARSZY BRAT
W czasach gdy wszyscy zachwycają się owocowymi soczkami, wciąż masz do niego sentyment. Wysoka goryczka, amerykańskie chmiele i lekka podbudowa słodowa, to jest to!
PIWO PASTERYZOWANE GÓRNEJ FERMENTACJI
Składniki: woda, słód jęczmienny (Pale Ale, Pilzneński, Karmelowy), płatki owsiane,
chmiel (Citra, Simcoe, Amarillo), drożdże. Alk. 6%, ekstr. 15% BLG, goryczka 4/6.
Mętność i osad są naturalnymi cechami produktu. Przechowywać w chłodnym i zaciemnionym miejscu.
NEW ZEALAND IPA
NIECODZIENNE ORZEŹWIENIE
Niczym fala, usta atakuje półwytrawny smak, a także aromaty ananasów, papai i winogron. Gdy już raz spróbujesz, dasz się porwać potędze nowozelandzkich chmieli.
PIWO PASTERYZOWANE GÓRNEJ FERMENTACJI
Składniki: woda, słód jeczmienny (Pale Ale, Pilzneński, Karmelowy), płatki owsiane,
chmiel (Kohatu, Nelson), drożdże. Alk. 6%, ekstr. 15% BLG, goryczka 4/6.
Mętność i osad są naturalnymi cechami produktu. Przechowywać w chłodnym i zaciemnionym miejscu.
APA
AMERICAN STYLE
Bo to właśnie pale ale w wersji amerykańskiej. Ma wybitnie cytrusowy aromat uzyskany dzięki wykorzystaniu amerykańskich chmieli, trawie cytrynowej oraz skórkom cytryny. Orzeźwiające, aromatyczne, z wyraźną, ale niedominującą goryczką. Poczuj amerykański styl!
PIWO PASTERYZOWANE GÓRNEJ FERMENTACJI
Składniki: woda, słód jęczmienny (Pale Ale, Pilzneński), płatki owsiane, chmiel (Citra, Simcoe,
Amarillo), zest cytrynowy, trawa cytrynowa, drożdże. Alk. 5,5%, ekstr. 13% BLG, goryczka 3/6.
Mętność i osad są naturalnymi cechami produktu. Przechowywać w chłodnym i zaciemnionym miejscu.
MILK STOUT
SPEC OD ZMYSŁÓW
Bardzo ciemne, pełne piwo o smaku czekolady z lekkimi nutami karmelu i kawy. Laktoza daje słodkawy posmak przypominający mleczną czekoladę lub kawę ze śmietanką. Jeśli nie tolerujesz laktozy – nie pij, ale jeśli nie masz z tym problemu… Po prostu delektuj się!
PIWO PASTERYZOWANE GÓRNEJ FERMENTACJI
Składniki: woda, słód jęczmienny (Pale Ale, Karmelowy), słód pszeniczny, jęczmień palony,
płatki jęczmienne, laktoza, chmiel, drożdże. Alk. 5%, ekstr. 16% BLG, goryczka 1/6.
Mętność i osad są naturalnymi cechami produktu. Przechowywać w chłodnym i zaciemnionym miejscu.